Club Awards 2024

PUBLIKUMSINFO

For sjette år fejrer og hylder Club Awards den elektroniske musikscene. Vi er stolte over at præsentere det bedste fra den danske club scene samlet i et hårdt-pumpet awardshow. Mere end 25.000 festeglade gæster har allerede mærket energien fra showet, og Club Awards 22 bli’r kun vildere.

Vi byder endnu engang vores publikum velkommen til et storslået og spektakulært Awardshow. Det bliver engang den ikoniske Brøndby hal som danner rammen om showet. Og med Nordeuropas største lasershow, flere kilo konfetti, røgkanoner, pyro og selvfølgelig et imponerende lysshow, er festen i den grad sikret!

Hvis man skal nomineres til Club Awards, sker det via vores uafhængig jury, der er sammensat på tværs af musikbranchen. Ud over artister DJs, producere og repræsentanter fra musik-selskaberne, er der også bookere og repræsentanter fra online, radio og musikstreaming-tjenester – en kombination, der ikke før er set, og er med til at give showet en unik relevans, troværdighed og seriøsitet.

Vores uafhængige fagjury udvælger med omhu de seks (6) nominerede i hver kategori, hvorefter vinderne bliver fundet via en offentlig online afstemning. – Dermed giver Club Awards magten til dig! det er dem, der kommer på klubberne, dem der hører og køber musikken, og dem der kommer til festerne, som bestemmer, hvem der vinder.