Club Awards 2024

PRAKTISK INFO

Venue / Location

Bella Arena
Center Boulevard 5
2300 København S.

Sådan kommer du nemt til Club Awards

Du kommer nemt til Club Awards med Metroen.

Med metroen kan du komme fra centrum af København til Club Awards på omkring 10 minutter.
M1 kører mellem Vanløse og Vestamager, og metrostation Bella Center st. ligger kun få minutter fra Bella Arena. Derfra skal du kun gå få minutter til hovedindgangen.

Det er også nemt at komme til Club Awards med Bus. Buslinjerne  18, 34 og 77  kører alle til Bella Centeret, hvor stoppestedet hedder ”Bella Centeret”.

Vi anbefaler at du benytter offentlig transport da der er et meget begrænset antal parkeringspladser.

Hvad er tilladt at medbringe til Club Awards
Kostumer, udklædning, cigaretter, smartphones, mindre kamera (dog ikke kameraer med stabilizers og gimbals som f.eks. DJI, Go Pro eller lignende).
Hvad er IKKE tilladt at medbringe til Club Awards

Du må ikke medbringe dit eget mad eller drikke. Hverken alkohol, sodavand eller alm. vand. Det er heller ikke tilladt at medbringe professionelt kamera udstyr (medmindre du har en aftale med os), stoffer, våben, skarpe, tunge, store eller hårde genstande, stole, oppustelige stole/sofaer el. lign. Paraplyer, spraydåser, glas og flasker er heller ikke tilladt.

Hvis du er i tvivl om en bestemt ting eller genstand, så skriv til os på Facebook.

Garderobe

Der er garderobe ved indgangen, både for almindelige og VIP billetter. Her har du mulighed for at komme af med dit overtøj, din taske el. lign. Du vil få udleveret et unik garderobenummer, det nummer skal du gemme, da det er den eneste måde, vi kan udlevere dine ejendele til dig igen

Ved indlevering dækker vi ikke løsdele, kontakter, ure eller personlige ejendele. Garderoben er kun til opbevaring af jakker eller en mindre tasker. Ved erstatningssager dækker vi kun op til 1.000 kr.  I disse tilfælde er der tale om en forsikringsag. Som skal dokumenteres med kvittering eller lignende. Vi dækker ikke kontanter som er opbevaret i jakker eller tasker. Samt smykker eller løsdele.

Kontakt altid personalet hvis der opstår en situation eller kontakt politiet.  – Alt tyveri bliver anmeldt til politiet.

Min billet er væk

Har du købt en billet til Club Awards, men har mistet den, så skal du kontakte din billetudbyder.

Kontakt Ticketmaster Servicecenter:
Tlf: 38 48 16 30 (mandag – fredag: 10.00 – 16.30)
Mail: sales@ticketmaster.dk

Husk at bruge den samme e-mail i henvendelsen, som den e-mail du har brugt til at købe billetten med. Hvis du stadig har brug for hjælp, skriv til presse@clubawards.com

Toiletforhold

Der er toiletter i foyeren i Balla Arena.

Rygning til Club Awards
Rygning er IKKE tilladt indendørs til Club Awards, men du kan benytte vores rygegård, hvor stemningen altid er god.
Vagter

Vagterne er den øverste myndighed ved Club Awards. Derfor bedes du altid følge de instrukser, som de giver dig.

Førstehjælp

Der er veluddannede samaritter til stede under hele arrangementet.
Får du brug for førstehjælp, kan du nemt tage kontakt til vores personale. Enten en af de mange vagter eller vores personale i baren.

Bortvisning

Club Awards er en fest, og det skal det være for alle som deltager.
Det er derfor ikke tilladt at kaste med øl, genstande og lignende. Det er heller ikke tilladt at sprøjte hverken champagne, sprut eller anden form for væske ud over andre gæster.

Crowd surfing er ikke tilladt. Ligesom at stage diving heller ikke er det.

Alt færden på scenen er kun for artister og den tekniske produktion, med kreditering. Personer som færdes på scenen uden den fornødne adgang bliver omgående bortvist.

Der er nul tolerance overfor narko af enhver art. Om det er handel eller besiddelse af narko medfører omgående bortvisning fra Club Awards, samt politianmeldelse.

Hittegods

Har du glemt nogle personlige sager til Club Awards, så skal du tage kontakt til Bella Arena. Finder vi glemte sager under showet, indleveres disse til vores vagtcenter, KST.