Club Awards 2023

PRAKTISK INFO

Venue / Location

Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
DK-2605 Brøndby

Sådan kommer du nemt til Club Awards

De nærmeste tre S-tog stationer til Brøndby Hallen er Brøndby Strand, Brøndbyøster og Glostrup. De ligger alle 3-4 km fra Brøndby Hallen.

Det er nemt at komme til Brøndby Hallen med Bus. Buslinjerne 13, 166 og hurtigbus 500S kører alle til Brøndby Hallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndby Hallen”.

Buslinje 13, 166 og 500S køre fra Brøndby Strand Station.
Buslinje 13 køre fra Brøndbyøster Station.
Buslinje 166 og 500S fra Glostrup Station.

Kommer du i bil, er der 1.200 gratis parkeringspladser. De findes lige ude foran Brøndby Hallen.

Hvad er tilladt at medbringe til Club Awards
Kostumer, udklædning, cigaretter, smartphones, mindre kamera (dog ikke kameraer med stabilizers og gimbals som f.eks. DJI, Go Pro eller lignende).
Hvad er IKKE tilladt at medbringe til Club Awards

Du må ikke medbringe dit eget mad eller drikke. Hverken alkohol, sodavand eller alm. vand. Det er heller ikke tilladt at medbringe professionelt kamera udstyr (medmindre du har en aftale med os), stoffer, våben, skarpe, tunge, store eller hårde genstande, stole, oppustelige stole/sofaer el. lign. Paraplyer, spraydåser, glas og flasker er heller ikke tilladt. Hvis du er i tvivl om en bestemt ting eller genstand, så skriv til os på Facebook.

Garderobe

Der er garderobe ved indgangen, både for almindlige og VIP billetter. Her har du mulighed for at komme af med dit overtøj, din taske el. lign. Du vil få udleveret et unik garderobenummer, det nummer skal du gemme, da det er den eneste måde, vi kan udlevere dine ejendele til dig igen.

Min billet er væk

Har du købt en billet til Club Awards, men har mistet den, så skal du kontakte din billetudbyder.

Kontakt Ticketmaster Servicecenter

Tlf: 38 48 16 30 (mandag – fredag: 10.00 – 16.30) 

Mail: sales@ticketmaster.dk

Husk at bruge den samme e-mail i henvendelsen, som den e-mail du brugte til at købe billetten med. Hvis du stadig har brug for hjælp, skriv til presse@clubawards.com

Toiletforhold

Der er toiletter i Brøndby hallens foyer. Der er også toiletter i hjørnerne i hallens upper circle områder. I ude-arealerne i rygeområderne findes der ligeledes urinaler og toiletter.

Rygning til Club Awards
Rygning er IKKE tilladt indendørs til Club Awards, men du kan benytte vores rygegård, hvor stemningen altid er god.
Vagter
Vagterne i hallen er den øverste myndighed. Derfor bedes du altid følge de instrukser, som de giver dig.
Førstehjælp

Der er et veluddannede samaritter til stede under hele arrangementet.
Får du brug for førstehjælp, kan du nemt tage kontakt til vores personale. Enten en af de mange vagter eller vores personale i baren.

Bortvisning

Club Awards er en fest, og det skal det være for alle som deltager.
Det er derfor ikke tilladt at kaste med øl, genstande og lignende. Det er heller ikke tilladt at sprøjte hverken champagne, sprut eller anden form for væske ud over andre gæster.

Crowd surfing er ikke tilladt. Ligesom at stage diving heller ikke er det.

Alt færden på scenen er kun for artister og den tekniske produktion, med kreditering. Personer som færdes på scenen uden den fornødne adgang bliver omgående bortvist.

Der er nul tolerance overfor narko af enhver art. Om det er handel eller besiddelse af narko medfører omgående bortvisning fra Club Awards, samt politianmeldelse.

Hittegods

Har du glemt nogle personlige sager til Club Awards, bliver de indleveret til det lokale hittegodskontor efter arrangementets afholdelse. Finder vi glemte sager under showet indleveres disse til vores vagtcenter, KST.