OM CLUB AWARDS

CLUB AWARDS ER DANMARKS FEDESTE AWARDSHOW!

For sjette år i træk fejrer og hylder Club Awards den danske club scene, musikken og kulturen. Vi er stolte over at præsentere det bedste fra den danske clubbing scene samlet i et hårdt-pumpet show. Mere end 25.000 festeglade mennesker har allerede mærket energien fra showet, og Club Awards 20 bli’r kun vildere.

Vi byder endnu engang publikum velkommen til et storslået, spektakulært og fantastisk Awardshow. Vi er kendt for vores mange effekter på scenen, og 2020 er ingen undtagelse. Med Nordeuropas største lasershow, flere kilo konfetti, og en scene som både har ild, vand, CO2 og selvfølgelig et imponerende lysshow, er festen i den grad sikret!

Der bliver i alt uddelt priser i ti forskellige kategorier. 

Awardsene bliver uddelt til de artister, DJs og aktører, som i den grad har succes eller på anden vis gjort sig særligt bemærket på den danske club scene.

Vores uafhængige fagjury udvælger med omhu de fire nominerede i hver kategori, hvorefter vinderne bliver fundet via en offentlig online afstemning – Dermed giver Club Awards magten til dig!

Club Awards har en uafhængig jury, der er sammensat på tværs af musikbranchen. Ud over DJs, producere og repræsentanter fra musik-selskaberne, er der også bookere og repræsentanter fra online, radio og streaming-services – en kombination, der ikke før er set, og er med til at give showet en unik relevans, troværdighed og seriøsitet.

Til Club Awards skal du kunne mærke energien! Vi bestræber os på at give Danmark et awardshow, der er både gennemsigtigt og seriøst. Hver pris er nøje blevet defineret af fagjuryen, og alle priser har derfor lige stor betydning. Dette giver hver pris en unik troværdighed. For yderligere at styrke Club Awards troværdighed, er det publikum, der i sidste ende afgør, hvem af de nominerede, som vinder prisen. Alle Club Awards priser vil således være til offentlig afstemning, dermed er det dem, der er på clubberne, dem der hører og køber musikken, og dem der kommer til festerne, som bestemmer, hvem der vinder.

SÅ LAD DIN STEMME BLIVE HØRT! MÆRK ENERGIEN! OPLEV CLUB AWARDS!