REGELSÆT

Information om fagjury, nomineringsperiode, proces og afstemning.

Fagjuryen:
Fagjuryen består af en bredt udvalgt skare af personer fra den danske musikbranche.

I fagjuryen finder man DJs, producere, artister, sangskrivere, promoters, bookers, managers, radioværter og repræsentanter fra nogle af landets største og toneangivende musikselskaber (pladeselskaber).

Medlemmerne findes ved personlig henvendelse i maj og juni måned (2019), og de skal hver især holde deres kandidatur hemmeligt, så de ikke kan præges.

Der udbetales ikke honorar til medlemmer af fagjuryen, der alle deltager på grund af deres oprigtige interesse for projektet.

Nomineringsperiode
Nominerede i de forskellige kategorier til Club Awards 2019 skal alle have udsendt musik i perioden fra 1. august 2018 til den 31. juli 2019.

Da Club Awards hylder den danske musikscene, skal musikken være dansk produceret, eller artisten være fra Danmark.

Proces:
I juli måned informeres alle medlemmer af fagjuryen om det videre forløb, og de kommende deadlines.

I august måned modtager alle medlemmer af fagjuryen en liste med kategorierne, og de kan påbegynde deres nomineringer. Hvert enkelt medlem af fagjuryen har fire (4) nominerings- stemmer i hver kategori, som de kan gøre brug af.

Hvis et medlem af juryen ikke føler sig vidende i en eller flere kategorier (eksempelvis: Årets Danske Club), kan han/hun stemme blankt.

Afstemningen afvikles digitalt , i et krypteret netværk.

Afstemning:
De fire (4) højest nominerede (i hver kategori), vil efterfølgende modtage en officiel nominering, og afstemningen fortsætter blandt fansene. Den afvikles online på www.clubawards.com På samme tidspunkt bliver det offentliggjort, hvem der er medlem af fagjuryen.

Afstemningen løber frem til 1. November. Ansvarlig for fagjury i forbindelse med Club Awards 2019 er: Henrik Fuglesang